Головна  /  Новини  /  Хмельницька ДЮСШ "Динамо" - звітує

Наші Партнери










Сертифіковано в Україні
Хмельницька ДЮСШ "Динамо" - звітує PDF Друк e-mail

Досить вдало для юних динамівців закінчується 2010-2011 навчальний рік. Так наприклад відділення панкратіону завоювало 2 золоті нагороди на Кубку України і спортсмени Лахман Володимир та Скригуль Олена готуються відстоювати честь прапора нашої держави на чемпіонаті Європи , який незабаром пройде в м. Южий Одеської області.

Відділення дзюдо має здобутки не менші адже це олімпійський вид спорту .У своєму активі має дві нагороди з Кубку Єропи - бронза Антона Савицького ( до17 р.) та срібло – Олександра Романюка ( до 20р.). Рішенням тренерської ради України Антон Савицький захищатиме честь – на Європейських олімпійських днях та Чемпіонаті світу (до 17 р.)undefined.

alt

Наймолодші дзюдоїсти удостоїлись честі виступати на міжнародному турнірі з дзюдо «Європа» , який пройшов в м. Одесі та зібрав під дахом Палацу спорту понад 800 учасників. Успішно виступили на цих змаганнях – Роман Березюк – який став чемпіоном у ваговій категорії до 45 кг., та Валерій Ярощук – бронзовий призер цих змагань. А ще малеча мала змогу прийняти участь у майстер-класі Георгія Зантараї – чемпіона світу та чемпіона Європи з дзюдо – одного з найсильніших дзюдоїстів світу і не тільки подивитись як він тренується а ще й поспілкуватись з ним та сфотографуватись.

Відділення боксу – під керівництвом тренера Анатолія Грушина – також не пасе задніх. Адже серед вихованців тренера – учасниці Чемпіонату світу серед юніорів.

Підводячи підсумки навчального року , під керівництвом обласної організації ФСТ «Динамо» досить цікаво було проведено змагання з загальної фізичної підготовки серед відділень ДЮСШ. У дендропарку було організовано справжнє свято для юних динамівців, які крім демонстрації своїх фізичних даних змогли поласувати смачними круасанами – для всіх учасників заходу - які люб’язно надала Стіомі - Холдинг в особі Олеся Вітряного. А в командному заліку кожне відділення отримало смачні торти .

Влітку більшість юних спортсменів прийматимуть участь у оздоровчо-спортивних таборах організованих керівництвом «Динамо» на березі Чорного моря.

А тим хто прийматиме участь на спортивних аренах – бажаємо успіхів та високих спортивних досягнень !

Директор Хмельницької ДЮСШ "Динамо" Пилиппчук О.М.