Головна  /  Новини  /  Поліцейські в Хмельницькому

Наші Партнери










Сертифіковано в Україні
Поліцейські в Хмельницькому PDF Друк e-mail

9-11 липня 2011 року Хмельницьку область відвідали учасники ХIV Міжнародного мотоциклетного пробігу серед поліцейських з 3-х країн Європи (Німеччина, Австрії, Норвегії), головною метою якого є утвердження позитивного іміджу правоохоронців та здорового способу життя. Маршрут пробігу проходив територіями європейських країн: Німеччини, Австрії,Польщі, Румунії, України, Словакії та триває з 23 червня по17 липня поточного року.

alt

Під час перебування делегації поліцейських "Blue Knights" у складі 28-ох осіб (23 мотоцикла) на території області, 10 липня, учасники пробігу відвідали школу-інтернат для дітей з вадами слуху, який розташований в смт. Нова Ушиця. Відвідання даного навчального закладу є традиційним, починаючи з 2008 року. В ході зустрічі з вихованцями спеціального навчального закладу, членами делегації була надана фінансова допомого установі та подарунки дітям.

alt

Подальший маршрут пробігу пролягає через Тернопільську, Львівську області та у Словакію.

Хмельницька обласна організація ФСТ "Ди намо" України бажає щасливої дороги учасникам пробігу та сподівається на зустрічі в майбутньому.

Фізкультурно-спортивний відділ