Головна  /  Спорт вищих досягнень  /  Спорт резерв

Наші Партнери










Сертифіковано в Україні
Спорт резерв PDF Друк e-mail

Юридична адреса : м.Хмельницький,вул.Молодої Гвардії 5/1,тел/факс 80382 728484
Директор ДЮСШ : Пилипчук Оксана Михайлівна

Хмельницька дитячо-юнацька спортивна школа „Динамо” створена 1 лютого 1992 року при Хмельницькій обласній організації ФСТ „Динамо” управлінням з питань фізичної культури та спорту. У області це єдина динамовська школа. На сьогоднішній день у школі займається понад 300 вихованців на відділеннях дзюдо, панкратіону, фехтування. Тренерсько-викладацький колектив складається з 15 осіб.

Коротка інформація про види спорту:

ДЗЮДО judoНа відділенні працює 7 тренерів-викладачів. Старший тренер відділення Пилипчук Оксана Михайлівна – майстер спорту України міжнародного класу, вища тренерська категорія, Домбровський Геннадій Владиславович – вища тренерська категорія. Серед вихованців ДЮСШ – переможці та призери чемпіонатів України, міжнародних та всеукраїнських змагань, чемпіонатів області. Серед кращих – Буділовський Дмитро – МСУ, Борищук Олексій – МСУ, Кривобоков Артем –МСУ, Брус Олександр- МСУ, Лахман Володимир, Романюк Олександр, Омельчук Максим та багато інших.
Розклад занять: ПН.ВТ.СР.ЧТ.ПТ 14.30-18.00 у Навчальному центрі Управління МВС України в Хмельницькій області, м. Хмельницький, вул. Зарічанська,9

ПАНКРАТІОН Відділення відкрито в 2007 році. Панкратіон - це вид єдиноборств, який поєднує боротьбу та рукопашний бій.Старший тренер відділення – Павлюк Дмитро Георгійович, серед його вихованців чемпіони та призери чемпіонату України серед молоді, чемпіони області, учасники Чемпіонату Європи серед молоді у м. Варна (Болгарія).
Розклад занять :
* ВТ .ЧТ.СБ – 18,00-2-19,30 у Навчальному центрі Управління МВС України в Хмельницькій області, м. Хмельницький, вул. Зарічанська,9
* ПН.СР.ПТ- 16,00-18,00 міська ДЮСШ №2 (пер.Пекарський2)

ФЕХТУВАННЯ feh Старший тренер відділення – Шевченко Георгій Петрович. Серед вихованців кращі спортсмени області- Бойко Дмитро- ЗМС, Штурбабін Олег - МСМК, Пундик Дмитро - МСМК та багато інших.
Розклад занять: щоденно, м. Нетішин КДЮСШ ППО ХАЕС.

* у розкладах занять та місцях проведення можливі зміни . тел. Для довідок 728484

СПОРТИВНО-ОЗДОРОВЧА РОБОТА В період літніх канікул проводяться спортивно-оздоровчі табори у місті та за межами міста. Щорічно на Чорному морі , з метою оздоровлення виїзджають вихованці ДЮСШ , де вони мають змогу відпочити та набратися сил для нового сезону.