Головна  /  Новини  /  Медалі Подільських динамівців

Наші Партнери










Сертифіковано в Україні
Медалі Подільських динамівців PDF Друк e-mail
alt

На чемпіонаті світу з панкратіону, який відбувся в столиці Сербії - Белграді вихованець динамівської школи Володимир Лахман, виборов бронзову нагороду поступившись тільки спортсмену з Канади. Цей чемпіонат зібрав кращих спортсменів цього виду єдиноборств з 37 країн світу . З моменту вступу в Міжнародну федерацію боротьби ФІЛА , яка опікується такими видами як вільна боротьба та греко - римська боротьба - які є олімпійськими – панкратіон став більш представницьким та наблизився до олімпійської сім’ї, оскільки зацікавив керівництво ФІЛА своєю історією створення.

На чемпіонаті України з дзюдо серед молоді , який проходив у Вінниці Олександр Романюк у напруженій боротьбі завоював бронзову нагороду у ваговій категорії до 90 кг. Таким чином Олександр закріпив свої позиції у юніорській збірній команді України і потрапив до складу збірної команди України яка готуватиметься до Олімпійських Ігор в Лондоні.

Керівництво ХОО ФСТ «Динамо» щиро вітає своїх спортсменів та тренерів, що готували спортсменів із здобуттям медалей та бажає успіхів на наступних змаганнях.