Головна  /  Новини  /  Бронзова нагорода "Динаміади 2011"

Наші Партнери










Сертифіковано в Україні
Бронзова нагорода "Динаміади 2011" PDF Друк e-mail

Збірна команда Хмельницької обласної організації фізкультурно-спортивного товариства "Динамо" України взяла участь у чемпіонаті Фізкультурно-спортивного товариства "Динамо" України з боротьби самбо за програмою комплексних змагань "Динаміада 2011", присвячених 20-річчю Незалежності України. До складу збірної були включені представники Управління МВС України в Хмельницькій області та військової частини 3053 Внутрішніх військ МВС України, загальною чисельністю 8 осіб.

Змагання проводились 5-7 жовтня 2011 року на спортивній базі "Динамо" в м. Феодосія. До участі у змаганнях були залучені представники всіх 27 територіальних організацій товариства.

В напруженій та безкомпромісній боротьбі військовослужбовець за контрактом військової частини 3053 Внутрішніх військ МВС України Буділовський Дмитро у ваговій категорії 74 кг здобув бронзову нагороду. Решта членів збірної команди показали гірший результат, але принесли залікові очки. За результатами особистих виступів спортсменів визначались командні місця, команда Хмельницької ОО ФСТ "Динамо" України посіла 12 місце серед територіальних організацій та 2 місце в 3 групі територіальних організацій, пропустивши вперед потужну команду Севастопольської міської організації ФСТ "Динамо" України. Призове місце в групі дозволило зміцнити лідируючі позиції Хмельницької обласної організації ФСТ "Динамо" України в 3 групі територіальних організацій.

Керівництво Хмельницької обласної організації ФСТ "Динамо" України вітає призера Всеукраїнських змагань та сподівається на нові перемоги.

Фізкультурно-спортивний відділ