Головна  /  Новини  /  Вдалий виступ динамівських тхеквандістів

Наші Партнери










Сертифіковано в Україні
Вдалий виступ динамівських тхеквандістів PDF Друк e-mail

alt

В першій столиці  України у м. Харків в період з 11-13 березня поточного року проходив Чемпіонат України з тхеквондо ВТФ серед чоловіків та жінок. До участь в змаганнях було залучено 693 спортсмена, що представляли 20 адміністративно-територіальних одиниць нашої держави.
Збірна команда Хмельницької області взяла участь у даному спортивному заході. Особливо приємно відмітити,  що основу першої команди області складали представники Хмельницької обласної організації ФСТ «Динамо» України в кількості 6 спортсменів, які принесли у скарбничку області 4 нагороди різного ґатунку, що дозволило у командному заліку посісти перше місце.
В напружених поєдинках на даянгах серед чоловіків у ваговій категорії до 87 кг кращим був Кучеренко Максим здобувши впевнені перемоги над своїми опонентами та завоював золоту нагороду, срібну нагороду здобув у ваговій категорії до 68 кг Назарчук Сергій, за крок до нагород в даній ваговій категорії зупинився Михайловський Валерій. У найбільш багаточисельній ваговій категорій до 74 кг динамівець Чайка Сергій був восьмим.
Виступи прекрасної статі на даянгах також були вдалі для хмельницьких динамівок. У ваговій категорії до 46 кг Мулько Тетяна здобула срібну нагороду програвши фінальний поєдинок представниці з м. Київ.  Бронзову нагороду  у ваговій категорії до 57 кг  завоювала Пісоцька Налалія.
Президія Хмельницької обласної організації ФСТ «Динамо» України вітає переможця та призерів чемпіонату України.

Фізкультурно-спортивний відділ