Головна  /  Новини  /  Хмельничани кращі в групі «А»

Наші Партнери










Сертифіковано в Україні
Хмельничани кращі в групі «А» PDF Друк e-mail

alt

Виконуючи рішення Президента України В. Януковича про оголошення 2012 року «Року спорту та здорового способу життя» за сприяння Фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України Державна пенітенціарна служба України проводить чемпіонат служби з міні-футболу.

 

На першому етапі, до якого були залучені команди всіх управлінь та навчальних закладів Державної пенітенціарної служби України, команда Хмельницького управління Державної пенітенціарна служба України зустрічалось зі своїми колегами з Чернівецької області та впевнено перемогла у двох зустрічах. Перемоги дозволили пройти в наступний - ІІ етап, що проводився 13 квітня поточного року.

Другий етап чемпіонату проводився та спортивній бази Навчального центру Управління МВС України в Хмельницькій обласної, до групи «А» увійшли команди Вінницького, Волинського, Івано-Франківського, Тернопільського та Хмельницького територіальних управлінь Державної пенітенціарної служби України за організаційно-методичної допомоги Хмельницької обласної організації ФСТ «Динамо» України.

Згідно з положення про захід кожна команда, включена в групу повинна, була провести по 2 матчі. Сліпий жереб склав наступний календар ігор

altВолинське управління – Тернопільське управління;

Хмельницьке управління – Вінницьке управління;

Тернопільське управління – Івано-Франківське управління;

Волинське управління – Вінницьке управління;

Хмельницьке управління – Івано-Франківське управління.

На урочистому відкритті турніру Перший заступник голови Хмельницького обласної державної адміністрації Гаврішко В.Д.  привітав учасників змагань на гостинній Подільській землі та побажав, щоб переміг сильніший.

Команда Хмельницького управління впевнено перемогла вінницьких колег з рахунком 4:1, івано-франківських - 6:3 та впевнено посіла перше місце в групі «А», що забезпечує участь у фінальній частині 3-5 травня 2012 року у м. Чернігові.

Командою, що здобула 2 місце в групі та участь у фінальній частині була команди Тернопільського управління, яка перемогла команду Івано-Франківського управління з рахунком 3:0 та «суху» нічію 0:0 з командою Волинського управління.

Хмельницька обласна організація ФСТ «Динамо» України вітає спортсменів з першим місцем в групі та сподівається на призове місце у фінальній частині.

 

 

Фізкультурно-спортивний відділ