Головна  /  Новини  /  Срібні нагороди у хмельничан

Наші Партнери










Сертифіковано в Україні
Срібні нагороди у хмельничан PDF Друк e-mail

Збірна команда Хмельницької обласної організації ФСТ "Динамо" України у складі 5 спортсменів взяли участь у Чемпіонаті Фізкультурно-спортивного товаритва "Динамо" України з боксу "Юний динамівець" під гаслом - "Від юного динамівця до олімпійця", присвяченого Року спорту та здорового споосбу життя,  що проводився у м. Львові.

 

До складу збірної команди були включені спортсмени: Руслан Яворський, Максим Загородній, Руслан Барма, Владислав Волоський, Хачік Джафаров. В ринзі подільські спортсмени боролись зі своїми опопнентами та суддівською колегією. В напруженій боротьбі збірна команда Хмельницької організації виборола срібні нагороди пропустивши вперед першу команду господарів змагань - команду Львіської організації.

 

 

alt

По приїзду команди із змагань, 8 жовтня поточного року, відбулась урочиста зустріч керівництва Хмельницької ОО ФСТ "Динамо" України з спортсменами. В ході якої всі спорсмени та тренер були відзначені грамотами голови організації генерал-майора міліції Шутяка С.О. та цінними подарунками.

До урочистої зустрічі срібних призерів Чемпіонату Фізкультурно-спортивного товаритва "Динамо" України з боксу "Юний динамівець" під гаслом - "Від юного динамівця до олімпійця", присвяченого Року спорту та здорового споосбу життя були залучені боксери початківці.

 

Президія Хмельницької ОО ФСТ "Динамо" України вітає спортсменів та їхнього тренера Яструба І.М. з нагородами та бажає здоровя і нових перемог.

 

Фізкультурно-спортивний відділ