Головна  /  Новини  /  Обласна «Динаміада 2012» завершена

Наші Партнери










Сертифіковано в Україні
Обласна «Динаміада 2012» завершена PDF Друк e-mail

В рамках обласного комплексного спортивного заходу «Динаміада – 2012» присвяченого «Року спорту та здорового способу життя», напередодні Дня міліції, а саме 12-13 грудня 2012 року проведено Кубок Хмельницької обласної організація ФСТ «Динамо» України обласної організації з волейболу пом’яті генерал-лейтенанта міліції Колесникова Віктора Васильовича серед колективів фізичної культури і спорту правоохоронних органів та рятувальних служб області. Слід відзначити, що дані змагання були завершальним заходом обласної «Динаміади – 2012». В змаганнях взяло участь шість команд, що представляли різні правоохоронні органи та рятувальні служби області.


На урочистому відкритті змагань, на якому поряд з керівниками управлінь правоохоронних органів області була присутня Колесникова Валентина Іванівна, заступник начальника Управління МВС України в Хмельницькій області полковник міліції Довгань М.І. відзначив великий вклад Віктора Васильовича в утвердження здорового способу життя серед міліціонерів Поділля та вручив подарунок Валентині Іванівні. Начальник Управління Державної пенітенціарної служби України у Хмельницькій області генерал-майор внутрішньої служби Якимчук Т.В., що проходив службу в правоохоронних органах разом з Колесниковим В.В. відзначив велику людяність та порядність Віктора Васильовича. В знак поваги подарував Валентині Іванівні ікону «Тайна вечеря».

Всі команди сліпий жереб розвів у дві підгрупи, де змагання проводились за коловою системою Першими на майданчик вийшли команди Управління СБ України у Хмельницькій області та Управління податкової міліції ДПС у Хмельницькій області, перемогу святкували перші.

Після першого дня в групі А команди посіли наступні місця: 1 місце – команда Управління Служби безпеки України у Хмельницькій області, 2 місце команда Національної академії Державної прикордонної служби України ім. Б. Хмельницького – прокурори, 3 місце – команда Територіального управління МНС України у Хмельницькій області; в групі Б – 1 місце – команда Управління МВС України в Хмельницькій області, 2 місце – команда податкових міліціонерів, 3 місце – команда Управління Державної пенітенціарної служби України у Хмельницькій області

На другий день були проведені півфінальні та фінальні ігри. Перше місце впевнено посіла команда Управління Служби безпеки України у Хмельницькій області, що у фінальному матчі з рахунком 2:0 перемогла команду Управління МВС України в Хмельницькій області Управління Державної пенітенціарної служби України у Хмельницькій області, що відповідно посіла 2 місце, бронзовим призером стала команда Національної академії Державної прикордонної служби України ім. Б. Хмельницького, 4 місце – команда Управління податкової міліції ДПСУ, 5 місце – Територіальне управління МНС України у Хмельницькій області., 6 місце – Управління Державної пенітенціарної служби України у Хмельницькій області.

Всі призери були відзначені відповідними дипломами та грамотами, а команди – дипломами та кубка.

Фізкультурно-спортивний відділ.