Головна  /  Новини  /  Успіхи динамівських єдиноборців

Наші Партнери










Сертифіковано в Україні
Успіхи динамівських єдиноборців PDF Друк e-mail


З 21 по 23 лютого 2013 року у місті Біла Церква відбувся чемпіонат України з панкратіону серед юнаків та молодших юнаків.

Збірну команду Хмельницької області представляла команда Хмельницької ДЮСШ «Динамо» з 15 спортсменів під керівництвом старшого тренера-викладача віддання панкратіону Павлюка Дмитра Георгійовича.

 

 


Успішним став виступ Жабокрака Олега який здобув дві золотих та одну срібну медаль у ваговій категорії до 85 кг, також золото виборов Тостоновський Ян вагова категорія до 85 кг, другі місця посіли Козловський Артем у ваговій категорії до 59 кг, Трач Євген у ваговій категорії до 71 кг, бронзу вибороли Антонюк Денис у ваговій категорії до 50 кг та Апайдін Махмуд ваговій категорії до 100 кг.



У Львові в День захисника Вітчизни, 23 лютого, був проведений Всеукраїнський турнір з дзюдо «Кубок Динамо» серед юнаків.

Перемогу у турнірі отримав Березюк Роман ваговій у категорії +46 кг, друге місце посів Лютий Назар у ваговій категорії +42 кг, треті місця посіли Савчук Мар’ян у ваговій категорії + 42 кг та Буднік Олексій у ваговій категорії 60 кг.

Спортсмени тренуються під керівництвом Пилипчук Оксани Михайлівни та Буділовського Дмитра Сергійовича.

Вітаємо вихованців та їх тренерів з перемогами.


Адміністрація ДЮСШ «Динамо»