Головна  /  Новини  /  Срібло та бронза чемпіонату Європи!

Наші Партнери










Сертифіковано в Україні
Срібло та бронза чемпіонату Європи! PDF Друк e-mail

 


29-31 березня в столиці Угорщині - Будапешті проходив чемпіонат Європи з панкратіону серед чоловіків та жінок. До складу збірної команди України були включені подільські динамівці Лахман Володимир та Пашков Максим. До участі у чемпіонаті Європи заявилось та прийняло участь понад 400 спортсменів з 27 країн Європи.

Досить динамічною і цікавою була боротьба у розділі панкратіону ММА. Цей розділ викликає підвищену зацікавленість як у глядачів так і у самих бійців. Практично у всіх вагових категоріях була максимальна кількість учасників. Поєдинки цього розділу проходять в яскравій і видовищній манері, на високому емоційному рівні, спортсмени демонструють не тільки бажання перемогти і волю до перемоги, а й високу спортивну майстерність та техніку. Саме у цьому розділі виступав наш боєць – майстер спорту України Пашков Максим у ваговій категорії до 71 кг. Для Максима це був перший старт такого рівня. У попередніх поєдинках Максим впевнено переміг бійців з Угорщини, Хорватії та Росії, а от за вихід у фінал поступився поляку. Справжній бій честі Максим продемонстрував у боротьбі за бронзову нагороду з італійцем. Наш спортсмен не залишив жодного шансу своєму супернику.


В останній день чемпіонату розігрувались медалі у розділі грапплінг, де у ваговій категорії до 62 кг. виступав наш спортсмен Лахман Володимир - майстер спорту міжнародного класу. В минулому році Володимир, нажаль, не зміг прийняти участі у чемпіонаті Європи через травми, але на цьому чемпіонаті він впевнено дійшов до фіналу, перемігши спортсменів з Польщі, Угорщини, Греції, Росії. А от у фіналі з мінімальною перевагою поступився італійцю, який є діючим чемпіоном світу.

Щиро вітаємо наших спортсменів з успішним виступом а також їх тренерів – Пилипчук Оксану Михайлівну, Павлюка Дмитра Георгійовича.

 

За інформацією ДЮСШ "Динамо"