Головна  /  Новини  /  «Динамо» Хмельницький – бронзовий призер чемпіонату Європи

Наші Партнери










Сертифіковано в Україні
«Динамо» Хмельницький – бронзовий призер чемпіонату Європи PDF Друк e-mail

Команда «Динамо» Хмельницький, що складалась виключно з подільських міліціонерів, традиційно прийняла участь у «XXXVIII COPPA DELL AMICIZIA FRENDSHIP CUP», неофіційному чемпіонаті Європи серед поліцейських з міні-футболу, що проводився з 26.05.2013 по 1.06.2013 року в італійському Річчоне. У змаганнях взяло участь 43 команди з 8 європейських держав (Італія, Нідерланди, Хорватія, Німеччина, Україна, Росія, Словаччина, Польща).

 

alt

Подільські динамівці шлях до півфінальної зустрічі пройшли впевнено перемігши всіх опонентів. Півфінальний поєдинок з футболістами із Росії, «Динамо» Москва був сповнений драматизму та не реалізації ігрових моментів. В підсумку програли з рахунком 3:2, в матчі за третє місце з колегами з Буковини впевнено перемогли з рахунком 4:1 та здобули бронзові нагороди.

alt

З командою бронзових чемпіонів після повернення в Україну була проведена зустріч з Головою Хмельницького обласної організації ФСТ «Динамо» України, начальником Управління МВС України в Хмельницькій області генерал-майором міліції Шутяком С.О.. В ході зустрічі генерал-майор міліції С.О. Шутяк привітав гравців команди та членів групи підтримки з отриманими нагородами та подякував за формування високого іміджу українських міліціонерів на європейському рівні. Зустріч проводилась в режимі видеоконференції, в якому взяли участь начальники міськрайвідділів УМВС України в Хмельницькій області.

Динамівці Хмельниччини вітають своїх представників з бронзовими нагородами та сподіваються на майбутні вищі нагороди.

Фізкультурно-спортивний відділ