Головна  /  Новини  /  Подільські динамівці у Польщі

Наші Партнери










Сертифіковано в Україні
Подільські динамівці у Польщі PDF Друк e-mail

alt

 

 

З метою формування позитивного іміджу українських міліціонерів в Європі на запрошення польської сторони збірна команда Хмельницької обласної організації фізкультурно-спортивного товариства  «Динамо» України, що була сформована з представників подільських міліціонерів прийняла участь у Відкритому чемпіонаті Польщі зі стрільби серед представників силових структур.

 

Протягом 2 днів, 22-23 червня поточного року в м. Бидгощ, у влучності змагалось 25 польських команд та команда подільських динамівців до складу якої входили: Жук Сергій – співробітник УБОЗ Управління МВС України в Хмельницькій області; Мельничук Ярослав - співробітник УБОЗ Управління МВС України в Хмельницькій області; Сільвестр Олександр – співробітник лінійного відділення по ст. Шепетівка Управління МВС України на Південно-Західній залізниці.

У стрільбі з карабіна майстер спорту України міжнародного класу Сергій Жук був кращий та впевнено посів перше місце, Ярослав Мельничук у стрільбі з пістолета не дав жодного шансу своїм опонентам в результаті перше місце, третій представник команди Олександр Сільвестр виступив менш вдало своїх колег.

У загальнокомандному заліку команда Хмельницької обласної організації ФСТ «Динамо» України у Відкритому чемпіонаті Польщі зі стрільби серед представників силових структур зупинилась за крок до призового місця (4 місце).

Вітаємо чемпіонів та бажаємо успіхів у повсякденній службовій діяльності.

Фізкультурно-спортивний відділ.