Головна  /  Новини  /  Колаж єдиноборств

Наші Партнери










Сертифіковано в Україні
Колаж єдиноборств PDF Друк e-mail

На чемпіонаті Європи з універсального бою серед юніорів і юніорок, що проходив 12-16 серпня 2013 року у         м. Мединь, Російської Федерації Франчук Тетяна у ваговій категорії понад 78 кг посіла І місце у розділах легкий та класичний. Франчук Тетяна курсантка Національної академії Державної прикордонної служби України ім. Богдана Хмельницького. Готували до змагань Тетяну тренери Подрушняк Вадим Михайлович, Чудик Андрій Васильович.

З 14 по 18 серпня в м. Спліт (Хорватія) проводився чемпіонат світу з панкратіону серед юнаків та юніорів. Змагання відбувалися у розділах: агон, граплінг-гі, граплінг ноу-гі та ММА. За світове лідерство приїхали поборотись 697 спортсменів з 32 країн. В загальному заліку українські спортсмени здобули 32 нагороди, з яких 10 золотих, - 11 срібних та 11 бронзових медалей.

Нашу область на цих змаганнях представляли вихованці Павлюка Дмитра Георгійовича, тренера-викладача Хмельницької ДЮСШ «Динамо» Жабокрак Олег (ММА, агон; вагова категорія 85 кг), Апайдін Махмут-Максим (агон; + 85) і Тостоновський Ян (BJJ; 85 кг), усі спортсмени у фінальних сутичках здобули перемогу. У підсумку золоті нагороди чемпіонату світу.

Вітаємо чемпіонів та їх тренерів з перемогами на Європейському та світовому рівнях.!

Фізкультурно-спортивний відділ