Головна  /  Новини  /  Хмельницькі динамівці - чемпіони!

Наші Партнери










Сертифіковано в Україні
Хмельницькі динамівці - чемпіони! PDF Друк e-mail

Василь Матвійчук – переможець міжнародного марафону!

16 жовтня в Італії в місті Маранелло стартував 22-ой міжнародний марафон "Memorial Enzo Ferrari" фініш якого відбувався в місті Капрі., адже як відомо, дистанція марафону складає 42 км та 190 м.

На цих престижних змаганнях приймав участь хмельницький динамівець майстер спорту міжнародного класу з легкої атлетики, учасник 29-х олімпійських Ігор в Пекіні, прапорщик спортивної команди СБУ Василь Матвійчук, який з результатом 2 години 11 хвилин та 44 секунди першим здолав цю найважчу дистанцію та випередив свого найближчого переслідувача на 13 секунд.

Перемога на міжнародному марафоні перша в спортивній кар'єрі Василя, і ще вдвічі приємніше, адже саме в місті Капрі в 2005 році Василь вперше приймав участь в міжнародному марафоні.

Володимир Лахман - «Майстер» татамі.

16-19 жовтня 2009 року дзюдоїсти Хмельницької області прийняли участь у Всеукраїнському турнірі « Кубок федерації дзюдо м. Києва» , переможець якого має право на присвоєння почесного звання «Майстер спорту України»

Не підвів цього разу один з найсильніших дзюдоїстів нашої області у ваговій категорії до 55 кг. вихованець Хмельницької ДЮСШ «Динамо» Лахман Володимир, який зумів продемонструвати гарну тактико-технічну підготовку та динамічну боротьбу . На шляху до золотої медалі зумів отримати блискавичні перемоги над суперниками та стати чемпіоном у своїй ваговій категорії і виконати почесне звання «Майстер спорту України».

alt

Володимир Лахман (ліворуч) готує кидок.

Хмельницька обласна організація Фізкультурно-спортивного товариства "Динамо" України вітає спортсменів та їх тренерів з успішним виступом та бажає нових яскравих перемог!