Головна  /  Новини  /  Вісті з боксерського рингу

Наші Партнери










Сертифіковано в Україні
Вісті з боксерського рингу PDF Друк e-mail

17–23 лютого поточного року у місті Трускавець (Львівська область) на базі дитячо-юнацького спортивного клубу «Спортовець» відбувся чемпіонат України з боксу серед жінок-еліти, жінок-молоді та юніорок, за результатами якого визначали кращих жінок-боксерів України.

До прикарпатського міста-курорту прибули поборотися за звання чемпіона України 190 кращих боксерок із АР Крим, 19 областей України, міст Києва, Севастополя.

В означених змаганнях у складі збірної команди Хмельницької області виступали представниці Хмельницького «Динамо» майстер спорту України Михальчук Оксана, кандидат у майстри спорту України Шевчук Лілія та першорозрядниця Оробко Ольга.

Вихованки Хмельницької ДЮСШ «Динамо» повернулись із змагань з медалями, так серед жінок-еліти у ваговій категорії 81 кг Шевчук Ліля посіла почесне ІІ місце, виконавши норматив майстра спорту України, у цій ж віковій групі Михальчук Оксана завоювала бронзу у олімпійській ваговій категорії 51 кг.

Гірше виступила за подруг по команді Ольга Оробко, яка у ваговій категорії 57 кг посіла 9 місце та принесла у скарбничку збірної команди області 10 очків. Виступ динамівських боксерок дозволив у загальнокомандному заліку серед жінок-еліти посісти ІІІ місце.

Вітаємо наших призерок та їх тренера-викладача відділення боксу Хмельницької ДЮСШ «Динамо» Грушина Анатолія Прокоповича з успішним виступом, бажаємо надалі лише перемог!

Фізкультурно-спортивний відділ