Головна  /  Новини  /  Турнір на призи заслуженого тренера України

Наші Партнери










Сертифіковано в Україні
Турнір на призи заслуженого тренера України PDF Друк e-mail

нижній ряд зліва направо Андрій Шпак, Владислав Демчишин;

верхній ряд Юрій Джура, Юрій Нестеровський, Тарас Гуцул, Віталій Вовчанський.


З 20 по 22 червня поточного року в столичному спортивному залі Національної академії внутрішніх справ України відбувся Всеукраїнський турнір з бойового розділу самбо серед чоловіків на призи заслуженого тренера України Володимира Виноградова.

За правилами цього виду спорту спортсмен може дострокового виграти поєдинок в результаті нокауту, больового чи задушливого прийому чи за явної переваги, а залікові бали нараховуються за кидки і лише за такі удари, результатом яких є падіння суперника. Тому бої були досить жорсткими, але за правилами.

В змаганнях прийняло участь понад 100 спортсменів з 14-ти регіонів країни. Хмельницьку область на цих змаганнях представляли бійці громадського формування Камянця-Подільського «Міська Варта».

В результаті безкомпромісних та видовищних поєдинків на найвищу сходинку п’єдесталу зійшли майстер спорту України Андрій Шпак (до 77 кг), майстер спорту України Владислав Демчишин (до 57 кг), кандидат в майстри спорту України Віталій Вовчанський (до 90 кг), друге місце посів майстер спорту України Юрій Джура(до 68 кг), поступившись у фіналі члену збірної команди України з міста Києва, бронзу здобув майстер спорту України Тарас Гуцул (до 68 кг), який програв з мінімальною перевагою представнику Волині.

Готували спортсменів до змагань Юрій Нестеровський, керівники громадського формування Андрій Лівіцький та Віталій Добровольський.

Спортсмени представляють ФСТ «Динамо» та Міністерство освіти і науки України.

Вітаємо подільських бійців із успішним виступом та бажаємо нових звитяг!

Інформація надана Віце-президентом Федерації професійного бойового самбо України Вадимом Подрушняком