Головна  /  Новини  /  Першість з фехтування до 85-річчя "Динамо"

Наші Партнери










Сертифіковано в Україні
Першість з фехтування до 85-річчя "Динамо" PDF Друк e-mail

Вже давно відпалав олімпійський вогонь на стадіоні в Пекіні, але його запальні вогники не гаснуть в наших серцях, адже там живе безкорисна любов до Спорту. З нею ми стартуємо до нових рекордів, до нових чемпіонів, до тих хто тільки робить перші кроки на старті. alt
85 років „ Динамо”! Фехтування – курс на Олімпіаду!

В цьому році спортивне товариство „Динамо” святкує ювілей – 85 річницю з дня утворення. З нагоди святкування дитячо-юнацька спортивна школа разом з Хмельницької обласної організацією „Динамо” України, провела Всеукраїнській турнір з фехтування. У турнірі прийняло участь близько 100 спортсменів. На змаганнях були представники 6 команд. Це майже усі команди Хмельницької області, м. Львів, Тернопіль, Ужгород, Миколаїв, Київ. Приймали участь спортсмени високого рівня, які є переможцями всеукраїнських та міжнародних змагань, чемпіони та призери першостей України. Серед такої жорсткої конкуренції господарі змагань не розгубились і вели гідну боротьбу на фехтувальних доріжках у ЗОШ №20 , керівництво якої пішло на зустріч по проведенню цих змагань.

У загальнокомандному заліку перше місце посіли організатори змагань ДЮСШ „Динамо”, друге місце м. Миколаїв і третє місце м. Ужгород. Серед вихованців ДЮСШ переможцями турніру стали спортсмени ДЮСШ „Динамо”: Михалець Андрій та Крамар В’ячеслав, а призерами серед дівчат стала Валігура Віта. У командній боротьбі Хмельницька ДЮСШ з незначною перевагою поступилась одній з кращих шкіл фехтування в Україні м. Миколаєву.

Особливу подяку організатори змагань висловлюють: голові Хмельницької обласної організації „Динамо” України Гаврилюку В.І., заступнику голови Хмельницької обласної організації „Динамо” України Домбровському Г.В., директору ЗОШ №20 Є. Худенко за надану допомогу в проведенні турніру.