Головна  /  Новини  /  Відзначаємо державні свята по спортивному

Наші Партнери










Сертифіковано в Україні
Відзначаємо державні свята по спортивному PDF Друк e-mail

Проведення фізкультурно-спортивних заходів з нагоди відзначення державних та професійних свят стало доброю традицією в діяльності Хмельницької обласної організації ФСТ «Динамо» України.

До відзначення Дня Конституції України, 26 травня, був проведений Кубок Хмельницької обласної організації ФСТ «Динамо» України з волейболу серед правоохоронців та рятувальників.

На відкритті змагань голова Хмельницької обласної державної адміністрації Загородний М.В. відзначив, що динамівці подають приклад громаді Хмельницької області стосовно занять фізичною культурою і спортом та ведення здорового способу життя. Голова Хмельницької обласної ради Гончар І.Я. побажав всім учасникам перемог в ім’я процвітання України. Голова Хмельницької обласної організації ФСТ «Динамо» України, начальник управління МВС України в Хмельницькій області полковник міліції Семенишин М.О. відзначив велике значення занять рівня фізичної підготовленості  для якісного виконання службових обов’язків правоохоронцями та рятувальниками. Від Голови Хмельницької ОДА Загородного М.В. та Голови Хмельницької обласної ради Гончара І.Я. було здійснено покладання квітів до пам’ятника героям Небесної сотні і правоохоронців та рятувальників, що загинули під час виконання службових обов’язків.


До участі у Кубку Хмельницької обласної організації ФСТ «Динамо» України з волейболу заявились команди Управління МВС України в Хмельницькій області, Управління Служби безпеки України у Хмельницькій області,  Національної академії Державної прикордонної служби України ім. Б.Хмельницького, Головного управління Державної служби надзвичайних ситуацій України у Хмельницькій області, управління Державної пенітенціарної служби України у Хмельницькій області, яких сліпий жереб розвів на дві групи. До групи А увійшли команди Управління МВС України в Хмельницькій області та Головного управління Державної служби надзвичайних ситуацій України у Хмельницькій області, до групи Б – інші команди. Згідно положення кожен матч складався з трьох партій. В групах ігри здійснювались за коловою системою Першими на волейбольний майданчик вийшли прикордонники та представники пенітенціарної служби, прикордонники впевнено перемогли з рахунком 2:0. В другому матчі міліціонери з таким самим рахунком перемогли рятувальників. Прикордонники у третьому матчі не без проблем перемогли команду служби безпеки з рахунком 2:0. У чвертьфінальних зустрічались міліціонери з командою служби безпеки, та прикордонники з рятувальниками. Про напругу чвертьфінального матчу свідчить рахунок за партіями, в першій партії перемогли міліціонери, в другій – команда служби безпеки, в третій партії, що проводилась до 15 з перевагою у 3 м’ячі перемогла команда служби безпеки. У другому чверть фінальному поєдинку прикордонники не залишили жодного шансу рятувальникам, впевнено вигравши 2:0.

Окрасою Кубку Хмельницької обласної організації ФСТ «Динамо» України з волейболу став фінальний поєдинок між прикордонниками та командою служби безпеки. Першу партію виграли прикордонники, другу – команда служби безпеки. В третій партії явного лідеру не було, терези перемоги коливались від однієї команди до іншої. Користуючись футбольною термінологією, завдячуючи 7 гравцю команди прикордонників (вболівальників), який очолював особисто ректор Національної академії полковник Шинкарук О.М. прикордонники перемогли з рахунком 16:14.

 

 

У підсумку перше місце посіла команда Національної академії Державної прикордонної служби України ім. Б.Хмельницького, друге - Управління Служби безпеки України у Хмельницькій області, третє - Управління МВС України в Хмельницькій області, четверте -  Головного управління Державної служби надзвичайних ситуацій України у Хмельницькій області.

Команди призери та переможець отримали пам’ятні кубки та грамоти відповідних ступеней від Хмельницької обласної організації ФСТ «Динамо» України.

Закриваючи змагання Голова Хмельницької обласної організації ФСТ «Динамо» України полковник міліції Семенишин М.О. підкреслив, що проведення таких заходів дозволяє на практиці реалізовувати динамівський девіз: «Сила в русі та єдності».

Фізкультурно-спортивний відділ