Головна  /  Новини  /  БРОНЗА З ЮНІОРСЬКОГО ЧЕМПІОНАТУ СВІТУ ПО ДЗЮДО.

Наші Партнери










Сертифіковано в Україні
БРОНЗА З ЮНІОРСЬКОГО ЧЕМПІОНАТУ СВІТУ ПО ДЗЮДО. PDF Друк e-mail

У столиці  ОАЕ м. Абу-Дабі відбувся чемпіонат світу з дзюдо серед юніорів. Приємно що в складі збірної команди України був представник Хмельницького дзюдо, вихованець ДЮСШ «Динамо» Антон Савицький.

Позмагатись за медалі світового чемпіонату приїхали кращі представники з 82 країн, адже саме ці змагання є стартовим майданчиком на Олімпійські ігри 2020 року.

Наш атлет змагався у ваговій категорії до 100 кг. У попередніх сутичках Антон впевнено переміг італійця, алжирця та представника Сербії. А от в півфінальній сутичці поступився бразильцю з незначною перевагою.

У сутичці за бронзову нагороду Савицький Антон зустрівся з досвідченим спортсменом з Німеччини. Але бажання перемогти та гарна тактико-технічна підготовка нашого спортсмена не залишили жодного шансу його супернику і в результаті впевнена перемога і почесна бронзова медаль світового чемпіонату.

Доречі , вперше за всю історію чоловічого дзюдо на Поділі, Антон Савицький виконав норматив спортивного звання «Майстер спорту України міжнародного класу» з дзюдо.

Нагадаємо , що Антон був чемпіоном Європейського олімпійського юнацького фестивалю 2011 року. Неодноразовим чемпіоном та призером чемпіонатів України та Кубків Європи та світу.

Від щирого серця вітаємо вихованця ДЮСШ «Динамо» Антона Савицького, його тренера Пилипчук Оксану Михайлівну, батьків та всіх прихильників цього чудового виду спорту. Бажаємо подальших перемог на татамі.

 

Фізкультурно-спортивний відділ