Головна  /  Новини  /  Спортивне спорядження та екіпіровка для спецпризначенців поліції

Наші Партнери










Сертифіковано в Україні
Спортивне спорядження та екіпіровка для спецпризначенців поліції PDF Друк e-mail

 

За ініціативи начальника Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області, голови Хмельницької ОО ФСТ «Динамо» України, полковника поліції Віконського Василя Васильовича було придбано та вручено спецпідрозділам поліції області якісне спорядження та екіпіровку для тренувань та участі у спортивних змаганнях.

Сьогодні спецпідрозділи поліції виконують складні оперативні завдання. При цьому вони відчувають важкі фізичні та психоемоційні навантаження. Тому для підвищення рівня спеціальної фізичної підготовки, виховання сміливості, рішучості, ініціативи та впевненості у власних силах необхідна спеціальна фізична підготовка (заняття боксом, дзюдо, панкратіоном та техквондо), яка неможлива без спеціальної високоякісної екіпіровки та спорядження. Придбана екіпіровка та спорядження Хмельницькою обласною організацією ФСТ «Динамо» України дозволить спецпризначенцям більш якісно тренуватись та досягати високих показників у спорті та службі.

Вручення спортивної екіпіровки та спорядження відбулося в Тренінговому центрі ГУ НП в Хмельницькій області за участі голови Хмельницької ОО ФСТ «Динамо» України, полковника поліції Віконського Василя Васильовича, заступника начальника ГУ НП В Хмельницькій області, полковника поліції Герасимчука Руслана Володимировича, начальника кадрового забезпечення ГУ НП в Хмельницькій області, полковника поліції Лисого Ігоря Володимировича та заступника голови Хмельницької ОО ФСТ «Динамо» України Домбровського Геннадія Владиславовича.