Головна  /  Новини  /  Чемпіонат Хмельницької обласної організації ФСТ «Динамо» України з футзалу

Наші Партнери










Сертифіковано в Україні
Чемпіонат Хмельницької обласної організації ФСТ «Динамо» України з футзалу PDF Друк e-mail

21-22 листопада 2018 року в м. Хмельницький, ігровому залі Тренінгового центру Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області відбувся чемпіонат Хмельницької обласної організації ФСТ «Динамо» України з футзалу за програмою обласного спортивного комплексного заходу «Динаміада-2018» серед правоохоронних органів та рятувальних служб з нагоди відзначення 94 річниці утворення ФСТ «Динамо» України.

Участь у заході прийняли команди: Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області, Управління служби безпеки України у Хмельницькій області, Військова частина 3053 Національної гвардії України, Головне управління Державної служби надзвичайних ситуацій України у Хмельницькій області, Національна академія Державної прикордонної служби України ім. Б. Хмельницького та Головне управління Державної фіскальної служби України у Хмельницькій області.

Змагання проходили за змішаною системою, команди за жеребом були поділенні на дві підгрупи з яких 1 та 2 місце змагалися за фінал. Участь у заході прийняло 84 спортсмена.

У чесній та безкомпромісній боротьбі перемогу у чемпіонаті здобула команда Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області.

2 місце посіла команда Національної академії Державної прикордонної служби України ім. Б. Хмельницького;

3 місце Військова частина 3053 Національної гвардії України;

4 місце Головне управління Державної фіскальної служби України у Хмельницькій області;

5 місце Головне управління Державної служби надзвичайних ситуацій України у Хмельницькій області;

6 місце Управління служби безпеки України у Хмельницькій області;

Команди призери чемпіонату нагородженні медалями, дипломами та кубками.