Головна  /  Новини  /  Подільські динамівки - кращі в Світі!

Наші Партнери










Сертифіковано в Україні
Подільські динамівки - кращі в Світі! PDF Друк e-mail

4-5 квітня поточного року у м. Баку столиці Азербайджану проводився чемпіонат світу з фехтування серед кадетів (спортсменів 1993 – 1994 року народження). В даному заході у складі збірної команди України з фехтування на шаблях приймала участь вихованка Заслуженого тренера України Валерія Штурбабіна, майстер спорту України міжнародного класу Комащук Аліна, представниця Хмельницької обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України. У фіналі Аліна перемогла свою подругу по команді Марину Семенько з рахунком 15:5. alt

Справа наліво: Аліна Комащук, Валерій Штурбабін, Марина Семенько.

Слід зазначити, що на даному чемпіонаті виборювались ліцензії для участі у перших Юнацьких Олімпійських іграх, що відбудуться в серпні у Сінгапурі. Ставши кращою в світі Комащук виборола право приймати участь у І Юнацьких Олімпійських іграх.

5 квітня вдало виступила на весняному марафоні у нідерландському місті Утрехт інструктор зі спорту Хмельницької обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України майстер спорту України Білощук Олена, що тренується під керівництвом Заслуженого тренера України Володимира Ліщука. Олена була єдиною представницею України, запрошеною на цей марафоні і подолала дистанцію з результатом 2 год. 39 хв. 42 сек., здобула перше місце, випередивши представницю Кенії та Чехії, які посіли відповідно друге та третє місце. Показаний результат є особистим рекордом спортсменки.

Хмельницька обласна організація фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України вітає чемпіонів та бажає подальших успіхів.

Фізкультурно-спортивний відділ

ХОО ФСТ «Динамо»