Головна  /  Новини  /  Тріумф хмельницьких динамівців на Кубку України з веслування!

Наші Партнери










Сертифіковано в Україні
Тріумф хмельницьких динамівців на Кубку України з веслування! PDF Друк e-mail

З 2-го по 6-те травня 2010 року в м. Дніпропетровську проходив кубок України пам'яті Олімпійської чемпіонки Ю. Рябчинської з веслування на байдарках і каное. В змаганнях приймали участь найсильніші спортсмени з усіх регіонів України. alt

По справжньому тріумфальним на цих змаганнях виявився виступ хмельницьких динамівців:

- інструктор зі спорту обласної організації "Динамо" майстер спорту Наталя Гроцька посіла ІІІ місце у байдарці двійці на дистанції 1000 метрів;

- кандидат в майстри спорту Дмитро Янчук тричі ставав срібним призером у каное одиночці на дистанції 1000 метрів, у каное двійці на дистанціях 500 та 1000 метрів.

- інструктор зі спорту обласної організації "Динамо" майстер спорту Інна Грищун стала п'ятиразовою володаркою кубку України впродовж цих змагань, а саме: у байдарці двійці на дистанції 500 та 1000 метрів, на байдарці одиночці на дистанції 500, 100 метрів а також на дистанції юнацьких олімпійських ігор.

- майстер спорту Петро Савін, котрий раніше працював інструктором зі спорту обласної організації "Динамо", у складі байдарки четвірки став володарем Кубку України на дистанції 200 метрів.

Хмельницька обласна організація ФСТ "Динамо" вітає переможців та призерів змагань та бажає подальших успішних виступів!

Фізкультурно-спортивний відділ

обласної організації "Динамо"