Головна  /  Новини  /  Будні обласної федерації фехтування

Наші Партнери










Сертифіковано в Україні
Будні обласної федерації фехтування PDF Друк e-mail

В останній день літа відбулось засідання Федерації фехтування Хмельницької області, на якому були розглянуті найбільш актуальні питання розвитку фехтування у регіоні, зокрема, щодо розподілу матеріальної допомоги від Національної федерації фехтування України, відзначення кращих тренерів області, стан підготовки фехтувальників області до V спортивних ігор молоді України та комплектування команд з видів зброї.

Враховуючи складний стан із забезпеченістю спеціальним інвентарем відділень фехтування, що функціонують у ДЮСШ №2 м. Хмельницький, ДЮСШ «Динамо» шляхом голосування членів федерації прийнято рішення про клопотання перед Національною федерацією фехтування України щодо централізованої закупівлі для Федерації фехтування Хмельницької області:

- 100 м проводу для підвісних фехтувальних систем;

- 3 (три) фехтувальні апарати на два види зброї (шпага, рапіра).

На підставі листа Національної федерації фехтування України про заохочення та можливої фінансової допомоги кращим тренерам обласного осередку рішенням федерації визначені кращі тренери з видів зброї Федерації фехтування Хмельницької області, а саме: шабля - Цісарук В.М. (Нетішинська комплексна ДЮСШ), шпага - Мазур Ю.М. (ДЮСШ №2 м. Хмельницький), рапіра - Білокур І.Г. (ДЮСШ «Динамо»).

Головним комплексним стартом у 2010 році є V спортивні ігри молоді України. На засіданні федерації було розглянуто питання щодо підготовки збірної команди області до участі у комплексному заході.

Затверджені нижче зазначені склади команд:

***

Жіноча рапіра :

Кудрявцева В.

Гребеннікова І.

Валігура В.

Сугай Д.

Ст. тренер Шевченко Г.П.

***

Чоловіча рапіра:

Ревуцький І.

Гуськов О.

Гуліватий П.

Солтанов Р.

Ст. тренер Ковріженко Н.Й.

***

Чоловіча шпага:

Дутчак А.

Мартинюк В.

Зозуля М.

Литвин Ю.

Ст. тренер Білокур І.Г.

Старші тренери несуть персональну відповідальність за результат виступу збірних команд та будуть заслухані на черговому засіданні федерації.

Поза сумнівом, проведене засідання федерації сприятиме розвитку фехтування на Поділлі.

***

Віце-президент

Федерації фехтування

Хмельницької області

Геннадій Домбровський.