Головна  /  Новини  /  Медалі всіх гатунків з дзюдо.

Наші Партнери










Сертифіковано в Україні
Медалі всіх гатунків з дзюдо. PDF Друк e-mail

20-23 вересня в м. Очакові Миколаївської області відбувся відкритий чемпіонат ЦР ФСТ «Динамо» України з дзюдо серед юнаків та дівчат 1995/1996 р.н. «Юний динамівець».

alt

У змаганнях взяли участь кращі спортсмени з 18 обласних організацій ФСТ «Динамо» України, а це 250 юних дзюдоїстів. Не поступились у боротьбі за медалі і юні динамівці Хмельниччини , адже в її активі 2 золоті 1 срібна і 2 бронзові нагороди.

Чемпіонами змагань стали Дідик Алла та Антон Савицький, які показали достойну боротьбу і отримали беззаперечні перемоги на шляху до найвищої сходинки п’єдесталу.

Трохи не вистачило сил срібній призерці змагань Кутковській Марині , яка у фіналі з незначною перевагою програла представниці з Миколаєва. Бронзові нагороди здобули Стукан Марія та Ціта Яна , яким просто не вистачило досвіду в боротьбі з більш титулованими спортсменками .

Зараз спортсмени готуються до чемпіонату України, який відбудеться в лютому 2011 році і буде відбірковим до Чемпіонату світу та Європи . Бажаємо успіхів на татамі.