Головна  /  Новини  /  Чемпіонат Європи з панкратіону та першість міста з дзюдо.

Наші Партнери










Сертифіковано в Україні
Чемпіонат Європи з панкратіону та першість міста з дзюдо. PDF Друк e-mail

alt

Фізкультурно-спортивне товариство "Динамо" України та його Хмельницька обласна організація цілеспрямовано розвивають єдиноборства, які мають прикладний характер для працівників і військовослужбовців правоохоронних органів під час виконання ними відповідальних службових завдань. Серед них ПАНКРАТІОН та ДЗЮДО

***

ЄВРОПЕЙСЬКА БРОНЗА НА РАХУНОК ДИНАМО

Довідка

ПАНКРАТІОН – сукупність багатьох видів єдиноборств, який поєднує в собі найдоцільніші прийоми боротьби. Слово «панкратіон» походить від назви одного з видів єдиноборств, уперше включеного до програми Олімпійських ігор Стародавньої Греції 648 року до нашої ери. Панкратіон починав свої змагання на четвертий день Олімпійських ігор і був найважчим, найвидовищнішим та найоригінальнішим змаганням. Тому переможці Олімпійських ігор у панкратіоні ставали національними героями. Складається з двох слів – «пан» і «кратос», що в перекладі з грецької мови означає абсолютна влада, або перемога.

24-26 вересня у м. Горліс ( Польща) проходив Чемпіонат Європи з панкратіону серед дорослих. Знову ж таки єдиним представником Хмельниччини став динамівець – майстер спорту України – Володимир Лахман.

alt

На європейський форум зібралось близько 250 учасників з 24 країн. Володимир виступав у найлегшій і найчисельнішій ваговій категорії до 60 кг. Подолавши на своєму шляху представників з Угорщини , Румунії та Польщі , лише за вихід у фінал наш спортсмен поступився діючому чемпіону світу представнику Франції.

За бронзову нагороду Володимир Лахман боровся з росіянином ,який , до речі, минулорічний чемпіон Європи , але це не стало на заваді нашому спортсмену і він у напруженій сутичці зумів вибороти звання бронзового призера Чемпіонату Європи.

alt

Завдяки Хмельницькій обласній організації ФСТ «Динамо» України в особі заступника голови Домбровського Геннадія Владиславовича розвиток панкратіону набирає стрімкого розвитку не тільки в структурі УМВС а й серед дітей та підлітків Хмельниччини. Зокрема проводяться заняття в спорткомплексі УМВС одними з кращих тренерів в області Павлюком Дмитром та Вадимом Подрушняком , які ведуть цілеспрямовану підготовку спортсменів до участі у змаганнях.

Наступним стартом наших спортсменів буде чемпіонат світу серед юніорів , який відбудеться в м. Будапешт ( Угорщина ) .

***

ДЗЮДО – ДИНАМО- ДЕНЬ МІСТА

25-26 вересня міськспорткомітет спільно з обласною організацією ФСТ «Динамо» - в одному з кращих спортзалів , спорткомплексі УМВС, провели дитяче свято на татамі для юних дзюдоїстів. До міста завітали спортсмени з Дунаївець , Віньківець, м. Вінниця – загалом 85 учасників .

Всім чемпіонам та призерам змагань були вручені медалі та дипломи міськспорткомітету та призи і подарунки від обласної організації ФСТ «Динамо» , яка завжди піклується не тільки про дорослих спортсменів а й про юне покоління майбутніх чемпіонів.

alt

У командному заліку ДЮСШ «Динамо» посіла 1 місце, Дунаєвецька команда -2 місце , м.Вінниця –3 місце.

***