Головна  /  Новини  /  Етап обласної Динаміади

Наші Партнери










Сертифіковано в Україні
Етап обласної Динаміади PDF Друк e-mail

Етап обласної «Динаміади - 2010»

Щорічно, Хмельницькою обласною організацією фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України з метою підвищення рівня фізичної загартованості та залучення членів товариства до регулярних занять фізичною культурою і спортом проводиться комплексний спортивний захід «Динаміада». В поточному році вже проведені змагання з боротьби самбо, рукопашного бою, прикладної стрільби та офіцерського триборства.

Шістнадцятого листопада поточного року в парку ім.. М. Чекмана в Хмельницькому був проведений черговий етап обласної

alt

«Динаміади – 2010» воєнізований крос (естафета 4х800 м) серед колективів фізичної культури І групи та чемпіонат Хмельницької обласної організації ФСТ "Динамо" України з кросу на 800 м та 1600 мсеред колективів фізичної культури ІІ групи, до якої входять співробітники міськрайвідділів та окремих підрозділів управління МВС України в Хмельницькій області. Даний захід проводився за сприяння Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Хмельницької обласної державної адміністрації і Хмельницького обласного відділення Національного Олімпійського комітету.

Загально відома, що участь у естафетних змаганнях сприяють формуванню командного духу, який необхідний для якісного виконання функціональних обов’язків представників силових структур та рятувальних служб. alt

Після роботи мандатної комісії, стало зрозумілим, що основна боротьба у естафеті розгорнеться між командами Національної академії Державної Прикордонної служби України та Управління МВС України в Хмельницькій області, які є беззаперечними лідерами обласної «Динаміади – 2010», серед заявлених учасників майстри спорту України з легкої атлетики: прикордонники Мельніков Андрій, Каяфа Олег та міліціонер Рибак Леонід.

Очікувано, команда Національної академії Державної Прикордонної служби України у складі Мельнікова Андрія, Мельнікова Володимира, Каяфи Олега, Марчука Олександра з великим відривом стала першою, друге місце посіла команда Управління МВС України в Хмельницькій області, до якої входили Рибак Леонід, Домбровський Микола, Гаврилюк Віталій, Котовський Микола, а третю сходинку впевнено посіла команда військової частини 3053 Внутрішніх військ МВС України у складі Кондратюка Миколи, Каплуна Сергія, Жулінського Олександра, Петрука Андрія. Четвертими стала команда Управління Служби безпеки України у Хмельницькій області, п’ятими – Управління Державного департаменту з питань виконань покарань у Хмельницькій області, шостими – Управління податкової міліції державної податкової адміністрації у Хмельницькій області, сьомими – Головного управління Міністерства надзвичайних ситуацій України у Хмельницькій області, восьмими – Хмельницька обласна прокуратура. Всі призери змагань були відзначені дипломами, медалями та цінними подарунками. Цінні подарунки у вигляді спортивних костюмів були надані Хмельницьким обласним відділення Національного Олімпійського комітету.

Результат показаний у воєнізованому кросі дозволив Національній академії Державної Прикордонної служби України впевнено очолити обласну «Динаміаду-2010».

Кожен колектив фізичної культури для участі у чемпіонаті ХОО ФСТ «Динамо» України з кросу презентував 2 учасників, один з яких долав 800 м, а інший 1600 м. Найкращий результат на дистанції 800 м показав представник спецпідрозділу «Беркут» Грудецький Максим, друге місце посів представник іншого спецпідрозділу «Сокіл» Чубенко Олександр, третім був представник Хмельницького міськвідділу міліції Лошатецький Олександр.

Не залишив жодних шансів на дистанції 1600 м представник спецпідрозділу «Сокіл» Антощук Костянтин, другим на даній дистанції фінішував представник Шепетівсьткого міськвідділу міліції Дідук Назар, а третім – Ягринець Вадим, що є співробітником Хмельницького райвідділу міліції. Всі призери змагань були відзначені дипломами, медалями та цінними подарунками. Загалом у даних змаганнях взяло участь 78 учасника. alt

Наступним, завершаючим етапом обласної «Динаміади – 2010» будуть змагання з гирьового спорту у грудні поточного року.

Хмельницька обласна організація фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України щиро вітає переможців та всіх учасників змагань.

Фізкультурно-спортивний відділ