Головна  /  Новини  /  Обласна "Динаміада-2010" завершена

Наші Партнери










Сертифіковано в Україні
Обласна "Динаміада-2010" завершена PDF Друк e-mail

Останнім етапом обласної «Динаміади-2010» серед колективів фізичної культури правоохоронних органів та рятувальних служб згідно з положенням про даний комплексний спортивний захід були змагання з гирьового спорту.

Особисто-командний чемпіонат з гирьового спорту був проведений 23 грудня поточного року у Навчальному центрі управління МВС України в Хмельницькій області. На помости позмагатись у підйомі та ривку 24 кг гирь прибули команди у складі 5 чоловік від Управління МВС України в Хмельницькій області, Головного управління МНС України в Хмельницькій області, Управління Служби безпеки України в Хмельницькій області, Національної академії Державної Прикордонної служби України ім. Б. Хмельницького, Управління Державного Департаменту з питань виконання покарань в Хмельницькій області, військової частини 3053 Внутрішніх військ МВС України. Змагання проводились у вагових категоріях до 70кг, до 75 кг, до 80 кг, до 85 кг та понад 85 кг.

Очікувано, фаворитами даного виду спорту є представники Національної академії Державної Прикордонної служби України ім. Б. Хмельницького, у складі команди були заявлені знані в Україні та світі гирьовики - майстер спорту України міжнародного класу Міхалінчик Василь, майстри спорту України Гов'язов Сергій та Середюк Василь, які за сумою поштовху та ривку випередили своїх найблищих опонентів в середньому на 100 очок та відповідно посіли перші місця. Представники команди Головного управління МНС України в Хмельницькій області у всіх вагових категоріях окрім до 70 кг, посіли другі місця. У ваговій категорії до 70 кг не було рівних представнику Управління МВС України в Хмельницькій області першорозряднику Тарасюку Артему.

За результатами особистих виступів спортсменів були визначені командні місця:

  • І місце – команда Національної академії Державної Прикордонної служби України ім. Б. Хмельницького;
  • ІІ місце – команда Головного управління МНС України в Хмельницькій області;
  • ІІІ місце – команда Управління МВС України в Хмельницькій області;
  • 4 місце – команда Управління Державного Департаменту з питань виконання покарань в Хмельницькій області;
  • 5 місце – команда Управління Служби безпеки України в Хмельницькій області;
  • 6 місце – команда військової частини 3053 Внутрішніх військ МВС України.

    Всі призери та переможці в особистому заліку були нагороджені грамотами, а команда переможець – кубком.

    Хмельницька обласна організація фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України щиро вітає переможців та всіх учасників змагань.

    Підведення підсумків проведення обласної «Динаміади-2010» серед правоохоронних органів та рятувальних служб, з нагородженням, відбудеться на засіданні президії ради Хмельницької обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України 29 грудня 2010 року.

    Фізкультурно-спортивний відділ

  •