Головна  /  Новини  /  Від грецького Олімпу до сьогодення.

Наші Партнери










Сертифіковано в Україні
Від грецького Олімпу до сьогодення. PDF Друк e-mail

Панкратіон як вид спорту досить активно набирає обертів і посідає достойне місце серед великої кількості видів єдиноборств. 19-20 березня поточного року на килимах Чернівецького спорткомплексу «Олімп» проходив Чемпіонат України серед юних представників цього мужнього виду спорту, який зібрав понад 600 спортсменів з усіх куточків нашої держави.

alt

В нашому рігіоні панкратіон набув популярності завдяки обласній організації ФСТ «Динамо» , яка цілеспрямовано веде методичну та практичну підготовку спортсменів динамівців, оскільки він входить до прикладних видів спорту серед правоохоронних відомств. Збірна області складалась виключно із спортсменів –динамівців , які є вихованцями ДЮСШ «Динамо» . З перших тренувань юні динамівці вивчають панкратіон, за програмою затвердженою Міністерством України у справах сім’ї, молоді та спорту, чого нажаль не має в багатьох видах єдиноборств.

alt

Не підвели вихованці свого тренера Павлюка Д.Г. на килимах Буковини. Збірна команда Хмельницької області здобула 8 золотих, 2 срібних, 3 бронзових нагороди і це все здобуток юних динамівців.

alt

Беззаперечним лідером команди серед бійців 1996-1997 р.н. став Олег Жабокрак alt,

який зумів завоювати 3 золотих медалі у різних програмах панкратіону, Апайдін Махмуд завоював 2 золоті медалі, Щадило Вадим завоював 2 бронзові медалі, Акішев Денис виборов бронзову нагороду.

Серед юнаків 1998- 1999 р.н. 2 золоті нагороди здобув Тостоновський Ян . Серед юнаків 2000 -2001 р.н. кращим став Драчук Костянтин завоювавши одну золоту та одну срібну нагороду.

А вже в квітні , хмельничани зможуть на власні очі подивитись та підтримати наших спортсменів , які прийматимуть участь в 5 літніх спортивних іграх молоді та чемпіонаті України серед молоді. Змагання будуть проводитись у спорткомплексі ОЦФВУМ вул. Пилипчука, 41 за підтримки Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту, управління у справах сім’ї, молоді та спорту Хмельницької ОДА та Хмельницької обласної організації ФСТ «Динамо» .

«Київська весна» - на татамі.

19 березня в м. Києві пройшов всеукраїнський турнір з дзюдо «Київська весна» . Юні дзюдоїсти демонстрували своє вміння на татамі республіканського спорт інтернату. Вихованка ДЮСШ «Динамо» Стукан Марія виборола срібну нагороду . Вітаємо спортсменів – динамівців з успішними виступами на змаганнях!