Головна  /  Новини  /  "Олімпійська хвиля" на татамі

Наші Партнери










Сертифіковано в Україні
"Олімпійська хвиля" на татамі PDF Друк e-mail

Хмельницька дитячо-юнацька спортивна школа «Динамо» провела відкритий чемпіонат серед молодших юнаків та дівчат з дзюдо «Олімпійська хвиля - 2011».

У залі дзюдо зібрались юні дзюдоїсти віком 9-10 років та 11-12 років. Понад 220 учасників з Хмельницького, Вінниці, Чернівців, Львова, Рівного, Кам’янця Подільського, Дунаївців. Незважаючи на свій юний вік , спортсмени демонстрували цікаву та динамічну боротьбу, а запалу до перемоги маленьких дзюдоїстів могли позаздрити й досвідчені спортсмени

alt.

«Олімпійська хвиля» - стала для багатьох діточок , які обрали цей чудовий , яскравий вид спорту – першим етапом в підготовці до майбутніх перемог на татамі.

За підсумками змагань перше загальнокомандне місце посіли – вихованці ДЮСШ «Динамо», друге місце - місто Рівне, третє м. Вінниця.

Велика подяка за організацію чудового спортивного свята для дітей Хмельницькій обласній організації ФСТ «Динамо» та відділенню НОК України у Хмельницькій області, завдяки яким всі призери змагань були нагороджені пам’ятними подарунками з олімпійською символікою.

alt

Інформація надана керівництвом Хмельницького ДЮСШ «Динамо»